DEZZOR

DEZZOR

Proiectul ​FIGHTING WITH PEER BULLYING FOR DISADVANTAGED STUDENTS (DEZZOR)  (2018-1-TR01-KA229-059103_4 ) ​pune în valoare creativitatea elevilor, care devin scenarişti ai unei piese de teatru prin care combat hărţuirea şi comportamentul nedorit în diferite situaţii.

Interdisciplinaritatea devine o metodă eficientă pentru a educa tinerii, dar şi pentru a-i motiva să se implice în activităţi, cum ar fi şi proiectarea de filme de scurt metraj.

Prin aceste modalităţi, se urmăreşte decoperirea strategiilor care pot fi utilizate pentru a preveni comportamentele nedorite, îndrumarea elevilor spre o reală apartenenţă, dar şi o cooperare între şcoală, familie şi comunitate. Bineînţeles că se leagă şi noi prietenii!

Client

ltvs

Date

25 September 2023

Tags

Home
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.