Image

Viziunea LTVS

Liceul Tehnologic Administrativ si de Servicii Victor Slăvescu Ploiesti (LTVS) îşi propune fundamentarea actului educaţional pe baza nevoilor de dezvoltare personală şi profesională a elevilor, deschiderea sistemului educaţional şi de formare profesională către mediul social, economic şi cultural, reprezintă priorităţi strategice de dezvoltare a învăţământului, în contextual actual de integrare în spaţiul Uniunii Europene.

Dezvoltarea unui învăţământ modern, deschis, capabil să asigure accesul la toate nivelurile şi formele de învăţământ, asigurarea motivării pentru un act educaţional de calitate care să stimuleze creativitatea, să flexibilizeze şi să democratizeze relaţiile profesor-elev, încurajarea muncii în echipă şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu comunitatea locală, reprezintă fundamental procesului instructiv-educativ desfăşurat în cadrul Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii “Victor Slăvescu” din municipiul Ploieşti.

Liceul Victor Slavescu Ploiesti susține o educație modernă ce țintește către viitor.

Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.