Activitati si Cluburi

Activități și Cluburi


În această pagină vă lăsăm să descoperiți câteva din activitățile desfășurate in liceul nostru.

"Promovarea carierei militare și a ofertei educaționale"

Astăzi, 16.10.2023 am avut onoarea de a participa alături de elevii Liceului Tehnologic Administrativ si de Servicii VICTOR SLĂVESCU Ploiești, la activitatea "Promovarea carierei militare și a ofertei educaționale", susținută de către doamna Zamfir din cadrul Centrului Militar Județean Prahova și de invitații dumneaei! Finalul a culminat prin deosebita surpriză de a fi onorați de către doamna Zamfir, prin înmânarea Diplomelor de Merit, pentru dedicarea noastră de a promova și susține cariera militară!
Vreau să aduc mulțumiri persoanelor cărora mi-au fost alături încă din zorii zilei:străjerului nostru, Domnul Marian, doamnei Georgiana, domnului administrator, domnului Dudău Danuț Sorinel, Ioanei, pentru aranjamentele florale, compartimentului Secretariat, Părintelui Ghiță Constantin, tuturor colegilor mei, doamnelor director prof.Sevastian Nicoleta și director adj. Adriana Albu și nu în ultimul rând mamei mele, Sanda Elena, care ne-a încântat cu preparate delicioase!
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.