Bursele școlare și rolul lor în ecosistemul școlar

Bursele școlare au fost instituite pentru a stimula rezultatele elevilor și în aceeași măsură să ajute elevii ce provin din familii greu încercate de diverse situații sociale sau medicale.

Bursa de excelență

Recompensează elevii care participă la olimpiade, campionate și/sau concursuri interne sau internaționale.

Bursa de merit

Bursele de merit se acorda elevilor pe baza rezultatelor obtinute, la propunerea dirigintelui, nefiind conditionale de depunerea unei cereri.

Bursa socială

Aceste burse vin in sprijinul familiilor cu venituri mici, in care structura de bază a familiei este afectată sau in cazuri în care elevii prezintă anumite probleme medicale.

Bursa tehnologică

Bursa tehnologică se acordă elevilor inscriși în învățământul profesional.

Considerăm că v-ar putea interesa și detalii despre instruire practică sau orar

Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.