Balul Bobocilor

11

ediții

Un spectacol grandios

Liceu nostru este în fiecare an epicentrul distracției cu Miss & Mister din cadrul evenimentului "Balul Bobocilor".

Obiectiv

În cadrul liceului nostru evenimentul "Balul Bobocilor" oferă o experiență de neuitat tuturor celor care iau parte. Concursul pentru titlurile de Miss&Mister din cadrul acestui eveniment este un adevărat spectacol.

Pregătire

În baza unei preselecții susținute înaintea evenimentului, participanții-boboci aleși se pregătesc pentru a susține probe de dans, talent sau originalitate

Efect

Acest eveniment va rămâne prin calitatea lui  în memoria colectivă, participanți și spectatori. 

Când?

23 Noiembrie 2023

Unde?

Imperial Events, Bucov

Cine?

Elevii claselor a IX a.
Noi vom încerca să organizăm un spectacol grandios în care privitorii vor încuraja participanții, iar aceștia îi vor delecta cu momente unice, spectaculoase.
Mai multe detalii vă pot oferii diriginții voștrii.
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.