Instruire practică

Perioadele de învățare teoretică sunt urmate de stagii de practică ce îmbină experiența dobândită direct în mod real cu informațiile obținute in clasele de curs.
Instruirea practică se desfășoară conform Legii 258/2007 privind practica elevilor și studenților. 

Instruirea practică

Instruirea practică este o activitate desfășurată de elevi și studenți, în conformitate cu planul de învățământ, care are drept scop verificarea aplicabilității cunoștințelor teoretice însușite de aceștia în programul de instruire.

Practicantul

Practicantul este elevul sau studentul care desfășoară activități practice pentru consolidarea cunoștințelor teoretice și pentru formarea abilităților, spre a le aplica în concordanță cu specializarea pentru care se instruiește.

Organizatorul

Organizatorul de practică este unitatea sau instituția de învățământ preuniversitar, respectiv universitar, care desfășoară activități instructiv-educative și formative.
Considerăm că v-ar putea interesa și detalii despre orar sau burse
Filename Size Date & Time
An Adobe Acrobat file legea_258_2007 446.22 KB 2023-12-07 13:07:29
An Adobe Acrobat file ltvs_practica_comasata_M1_M2_M3 114.38 KB 2023-12-07 13:07:29
An Adobe Acrobat file ltvs_practica_comasata_M4_M5 116.37 KB 2023-12-07 13:07:29
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.