Învăţământul profesional de stat

Pentru învăţământul profesional de stat cu durata de 3 ani, Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii “Victor Slăvescu”, cu sediul în Ploieşti, Strada Teleajen, nr. 11, propune în oferta educaţională, an şcolar 2024 – 2025, 2 clasă, fiecare cu 24 de locuri, după cum urmează:

Calificarea BUCĂTAR

Domeniul de pregătire profesională: Turism şi alimentaţie, Domeniul de pregătire generală: Alimentaṭie

Calificarea LUCRĂTOR HOTELIER

Domeniul de pregătire profesională: Turism şi alimentaţie, Domeniul de pregătire generală: Turism, Calificarea LUCRĂTOR HOTELIER

Filename Size Date & Time
Considerăm că v-ar putea interesa și detalii despre orar sau burse
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.