Formulare si cereri

Tot ce vă este necesar găsiți pe această pagină

Știm cu toții că cel mai mare inamic în această perioadă este timpul și de accea ne dorim să venim în întâmpinarea dvs. pentru a limita vizitele până la școală.
Din această dorință am înființat această pagină. Aici veți găsi toate documentele necesare desfășurării activităților în condiții cât mai bune.

Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.