Tales of Three Cultures

Tales of Three Cultures

Coordonator: Grecia Parteneri: Romania,Turcia

Tales of Three Cultures 2018-1-EL01-KA229-047985_2

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Titlul proiectului este "'Tales of Three Cultures'", este un proiect desfăşurat pe parcursul a doi ani în care participă trei școli din Grecia, România și Turcia. Cele trei școli în prezent continua colaborarea la un proiect eTwinning intitulat „Speaking Club” care a oferit inspirația necesara pentru acest proiect.

Participanții au răspuns nevoii de a maximiza beneficiile generate de proiectul eTwinning, de a explora aspecte ale patrimoniului cultural și de a dezvolta competențe cheie (comunicarea întro limbă străină, competențe digitale, competențe sociale și civice, conștientizare și exprimare culturală) Patru elevi și doi profesori vor participa la mobilitaţile din fiecare ţară.

În plus, pe tot parcursul proiectului diferite evenimente vor avea loc la nivel local în care un număr mai mare de elevi vor participa. Metoda care se va referi la proiect este interdisciplinară, centrată pe cursanți.

Accentul va fi acordat grupului de lucru pentru îndeplinirea abilităților legate de comunicarea orală și scrisă a limbii engleze. Un alt obiectiv este de a scrie în colaborare o carte prin care vor fi prezentate aspectele culturii fiecărei țări.

Proiectul implică schimburi de elevi pentru a cunoaște cultura fiecărei țări participante prin folosirea instrumentelor web, precum și prin educația informală și non-formală (vizite la muzee, jocuri, participări la dans și evenimente muzicale).

Rezultatele așteptate vor fi tangibile și intangibile. Rezultatele tangibile includ cartea privind patrimoniul cultural și nontangibile adoptarea de bune practici, dezvoltarea abilităților, dobândirea de experiență în cooperarea transnațională, cultivarea respectului față de diversitatea culturală.

Participanții la proiect vor acționa ca multiplicatori și vor implementa un plan de diseminare mai larg, contribuind la sustenabilitatea proiectului și impactul său pe termen lung. 16

Până acum au avut loc două mobilitaţi: una ȋn Seres-Grecia martie 2019 şi una ȋn Ploieşti- România în mai 2019.

Profesor coordonator: Albu Adriana Cristina Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii “Victor Slăvescu” Ploieşti

Client

ltvs

Date

25 September 2023

Tags

Outdoor
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.