Schools on the move

Schools on the move

SCHOOLS ON THE MOVE

ID:2019-1-TR01-KA229-073823_2

In "Schools on the Move" project our prior aim is to provide awareness of much healthier lifesytles in in terms of nutritional management, balanced diet, gastronomy, and sport activities for our schools and environment.

Our motto is developing, applying good practices for healthy life at schools by experiencing.

As young people are becoming more obese or overweight because of malnutrition and sedentary life styles all over the world and Europe this project is very essential for our students to understand the importance of healthy life style by balanced diet, and sports activities.

 

În proiectul „Schools on the Move”, scopul nostru este de a oferi conștientizarea unor stiluri de viață mult mai sănătoase în ceea ce privește managementul nutrițional, dieta echilibrată, gastronomie și activități sportive pentru școlile și mediul nostru.

Motto-ul nostru se dezvoltă, aplicând bune practici pentru o viață sănătoasă la școli prin experiență.

Pe măsură ce tinerii devin din ce în ce mai obezi sau supraponderali din cauza stilurilor de viață sedentare din întreaga lume și din Europa, acest proiect este foarte esențial pentru studenții noștri să înțeleagă importanța stilului de viață sănătos prin dieta echilibrată și activități sportive.

Mai multe poze și informații pe site-ul internațional al programului Schools on the Move

Client

LTVS

Date

25 September 2023

Tags

Home
Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe ltvs.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.